EĞİTİM
Giriş Tarihi : 21-01-2024 08:52

Rize Bahçeşehir Koleji'nden Büyük Başarı , Ahmed Yaşar Yangın 2. kez Dünya 1.si oldu

RİZE BAHÇEŞEHİR KOLEJİ BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR. ULUSLARARASI MATEMATİK YARIŞMASINDA DÜNYA BİRİNCİLİĞİ YİNE RİZE’DE. 4. SINIF ÖĞRENCİSİ AHMED YAŞAR YANGIN 2. KEZ DÜNYA BİRİNCİSİ OLDU

Rize Bahçeşehir Koleji'nden Büyük Başarı , Ahmed Yaşar Yangın 2. kez Dünya 1.si oldu

Bahçeşehir Koleji Öğrencileriyle Gurur Duyuyor. Bu Gurur Okulu Başarıdan Başarıya Sürüklüyor… Farklı Kıtalardan Yaklaşık 10 Bin Öğrencinin Katıldığı Uluslararası İngilizce Matematik Yarışmasında Geçen Yıl Dünya Birincisi Olan 4. Sınıf Öğrencisi Ahmed Yaşar Yangın, Bu Yılda Birinci Olarak Hem Ailesine Hem De Öğretmenlerine Büyük Mutluluk Yaşattı. Genç Yetenek Rize’nin De Gururu Oldu.

Rize özel Bahçeşehir koleji öğrencileri uluslararası başarılarını sürdürüyor. Farklı kıtalardan yaklaşık 10 bin öğrencinin katıldığı Uluslararası İngilizce matematik yarışmasında geçen yıl Dünya birincisi olan 4. sınıf öğrencisi Ahmed Yaşar Yangın, bu yılda birinciliği kimseye kaptırmadı. Genç yetenek Rize’nin gururu oldu.
Rizeli genç yetenek başarıya giden yolda yapılması gerekenleri Çay TV mikronuna açıkladı.
İngilizce Bölüm Başkanı Ahenk Fazla, Rize Özel Bahçeşehir Kolejinin kullandığı yapay zeka temelli eğitim programı ile başarılı adımlar attıklarını söyledi.

 

Konuşmasına Enver Yücel’in sözü ile başlayan Rize Bahçeşehir Koleji Kurucusu Aziz Sonkaya, üstün başarısından dolayı öğrencilerini tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.
Anne Nesrin ve baba Selami Yangın çocukları ile gurur duyuyor… Onlar için meşakkatli bir olduğunu söyleyen Yangın ailesi, Bahçeşehir koleji eğitmenlerine teşekkür etti.
Rize’ye farklı bir gurur yaşatan Özel Bahçeşehir Koleji eğitimcileri emeklerinin karşılık bulmasının haklı gururunu yaşıyor.
 

 

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK