RİZE HABER
Giriş Tarihi : 22-11-2022 21:56

RİZE ASKF BAŞKANI ALİ ÇELİK'TEN AHDE VEFA ÖRNEĞİ

Yıllardan beri Rize ASKF başkanlığını yapan Ali Çelik aynı zamanda Gençlik spor müdürlüğü, İyidere de Gençlik Spor İyidere ilçe müdürlüğünü yapmaktadır. Bu yılki Spor faaliyetlerinde Amatör sporlara gönül vermiş yıllarca bu kulvarlarda Amatör spor kulüp başkanlıkları ve aynı zamanda Amatör sporun çeşitli dallarında görev alan Rahmeti Rahman olan Ebediyete intikal eden kişilere Ah de vefa örneği göstererek bir nebzede olsa İsimlerini Amatör liglere verdi.

RİZE ASKF BAŞKANI ALİ ÇELİK'TEN AHDE VEFA ÖRNEĞİ

Bu sezon Kemal Köse, Mehmet Çırakoğlu, Hamit Saraç Süper amatör, Birinci amatör ve U- 18 müsabakalarına isimleri yad edildi Bu turnuvalar Rahmetlilerin adlarıyla anılmaya başladı.

ASKF Rize Federasyonu Başkanı Ali Çelik: Amatör sporda yıllarca görev alan amatörün bütün dallarında bulunan gerek başkanlık, gerek hocalık, gerek şoförlük yapan ağabeylik vazifelerini üstlenen futbolcularıyla beraber olan Ve Rahmetlik olan büyüklerimizi unutmadık. Unutturmamak içinde her yıl İsimlerini böylece yaşatmaya çalışacağız. Rahmetli olan spor adamlarına oynatacağımız liglere isimlerini vermeye çalışacağız. Hatta başka çalışmalarımızda vardır. Sırasıyla bunlarda yapmaya gayret edeceğiz. Çok sayıda Rahmetli olan büyüklerimizde Sizlerin sayesinde arşivleyip bütün isimler alıyoruz.

Bu konuda bizlere desteklerini esirgemeyen her zaman yanımızda olan sayın Rize Milletvekilimiz Eski Spor Bakanımız Osman Bak, Rize Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Gürhan Yıldız'a, Teşekkürlerimi sunarım

 

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK