RİZE HABER
Giriş Tarihi : 08-03-2023 01:17

Rize Artvinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şehitoğlu, Artvin'in Düşman İşgalinden Kurtuluş Yıl Dönümünü Kutladı

Rize Artvinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ramazan Şehitoğlu, Artvin'in düşman işgalinden kurtuluşunun 102'nci yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Rize Artvinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şehitoğlu, Artvin'in Düşman İşgalinden Kurtuluş Yıl Dönümünü Kutladı

Rize Artvinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ramazan Şehitoğlu, mesajında, bundan 102 yıl önce şanlı tarihimizdeki kahramanlık destanlarından birinin de Artvin’de yazıldığını ifade ederek, “Bu büyük mücadelede Artvinliler üzerine düşen görevi yerine getirerek ülkemizin düşmanlardan temizlenmesine ve bizlere emanet edilmesinde canları pahasına mücadele etmişlerdir. Vatanın bağımsızlığı ve bütünlüğü için şehit olan ecdadımıza Allah'tan rahmet diliyor, onları saygıyla anıyoruz. Bu vesileyle Artvinli hemşerilerimin de Kurtuluş Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.” dedi.

Şehitoğlu, ayrıca şunları kaydetti: “Derneğimiz, 1990 yılından itibaren bugüne kadar 8 ilçemizin birleşmesiyle birlikte Rize ilimizde tek bir çatı altında toplanarak faaliyet gösteren tek resmi dernektir. Aynı zamanda derneğimizin lokali Rize merkez'de Karadağ İşhanının 2.katında olup günlük ortalama olarak 500-600 kişiye hizmet vermektedir. Hemşerilerimiz burada bir aradadır. Derneğimizin 1500 resmi üyesi olup derneğimiz aktif olarak faaliyet göstermektedir. 7 Mart Artvinimiz’in düşman işgalinden kurtuluşu dolayısıyla Rize ilimizde yaşayan tüm Artvinli hemşerilerimizin de 7 Mart Artvinliler gününü kutluyor, hemşerilerimize selam ve sevgilerimizi gönderiyoruz.”

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK