RİZE HABER
Giriş Tarihi : 07-02-2024 09:04   Güncelleme : 12-02-2024 17:19

RİZE, 2024 İSTANBUL EMITT FUARINDA YERİNİ ALDI…

Rize, bu yıl İstanbul’da 27.’si düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT’ de yerini aldı.

RİZE, 2024 İSTANBUL EMITT FUARINDA YERİNİ ALDI…

İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde her yıl binlerce tatil tüketicisi ve sektör profesyonelini ağırlayarak Türkiye’nin turistik cazibesini arttıran EMITT Fuarına Rize Valiliği, Rize Belediyesi, ÇAYKUR ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün katkılarıyla Rize Standı kuruldu. 


Uluslararası katılımın olduğu Fuar alanında oluşturulan stant da, Rize’nin eşsiz doğası, birbirinden güzel yaylaları, kendine özgü mimarisi, şelaleleri, yemek kültürü, turizm alanında gezilebilecek yerlerinin tanıtımı yapılıyor. Kurulan Rize Standına gelen misafirleri Rize Vali Yardımcısı Hüseyin Aydın, Rize İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Bayram Yığcı ve Rize Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hüseyin Nalkıran karşılayarak şehrimize davet ediyor. Turizm Derneklerinin de desteklediği fuara her yıl Rize’den seyahat acenteleri, oteller ve sektör temsilcileri katılım sağlıyor.


Fuar açılışının ardından alanı gezen ve Rize standını ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan’a Rize Vali Yardımcısı Hüseyin Aydın tarafından hediye takdim edildi.
6 Şubat’ta açılışı yapılan ve 4 gün sürecek olan fuarda 2024 yılına dair öngörüler, beklentiler, yeni rotalar, turizm teknolojileri gibi bir çok konuda sektör profesyonelleri tarafından verilen konferanslar yer alıyor ve farklı şehirlerin kurmuş olduğu stantlarda şehirlerin tanıtımı yapılıyor.


Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT, her yıl sektör profesyonelini ve dünyanın dört bir yanındaki tatil yerlerinin ve seyahat şirketlerinin sunduğu yeni ve heyecan verici seyahat fırsatlarından faydalanmak isteyen 40.000’e yakın turisti ağırlıyor.

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK