EĞİTİM
Giriş Tarihi : 01-05-2023 00:54

Rektör Yılmaz, TEKNOFEST İstanbul’da RTEÜ Standını Ziyaret Etti

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST İstanbul’da yerini alarak kapılarını ziyaretçilerine açan üniversitenin standını ziyaret etti.

Rektör Yılmaz, TEKNOFEST İstanbul’da RTEÜ Standını Ziyaret Etti

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ), Türkiye'de milli teknolojinin geliştirilmesi konusunda kritik rol oynayan birçok kuruluşun paydaşlığıyla, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yürütücülüğünde düzenlenen TEKNOFEST İstanbul’a katıldı.

27 Nisan-1 Mayıs'ta İstanbul Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilen etkinlikte yerini alan RTEÜ standını ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, öğrenci ve personellerle bir araya geldi.

Her yaştan çok sayıda ziyaretçinin katıldığı TEKNOFEST İstanbul; teknoloji yarışmaları, hava gösterileri, konserler, çeşitli konularda gerçekleştirilen söyleşi ve etkinlikler gibi birçok faaliyete ev sahipliği yapıyor. Yüz binlerce gencin hayallerini gerçekleştirmesi için TEKNOFEST kapsamında çeşitli disiplin ve kategorilerde teknoloji yarışmaları düzenleniyor.

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda 1 Mayıs'a kadar sürecek etkinliğe ziyaretçi kaydı "teknofest.org" adresinden gerçekleştiriliyor. Kaydın ardından çevrim içi olarak iletilen QR kod ile etkinlik alanına giriş yapılabiliyor.

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK