RİZE HABER
Giriş Tarihi : 15-06-2023 17:29

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinden Yıl Sonu Veda Buluşması

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından, 2022-2023 Akademik Yılı’nın sona ermesi dolayısıyla “Yıl Sonu Veda Buluşması” etkinliği düzenlendi.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinden Yıl Sonu Veda Buluşması

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığınca Rize'nin Hemşin ilçesinde gerçekleştirilen etkinlikle öğrencilere motivasyon sağlayarak eğitim ve sosyal hayatlarındaki performanslarını yükseltmek, birlik ve beraberlik duygularını arttırmanın yanında doğa ile bütünleşmelerine olanak sağlanan Yıl Sonu Veda Buluşması organizasyonunda ilk olarak Akyamaç Şelalesi’ne yürüyüş gerçekleştirildi.

Parkur boyunca yeşilin her tonunu yakalama fırsatı bularak tanıklık ettikleri eşsiz güzelliklerin tadını çıkaran katılımcılar, daha sonra Hemşin merkezde kemençe ve tulum eşliğinde horon oynayarak, eğlenceli vakit geçirdiler.

Etkinlikle ilgili duygularını dile getiren öğrenciler, muhteşem doğaya hayranlık duyduklarını, bu tür faaliyetlerin kendilerine motivasyon kaynağı olduğunu belirterek başta Rektör Prof. Dr. Yusuf Yılmaz olmak üzere organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Etkinliğe, Rektör Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, Hemşin Belediye Başkanı Halim Kazım Bekar, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nebi Gümüş, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Mustafa Çakır ile 700’ün üzerinde öğrenci katıldı.

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK