RİZE HABER
Giriş Tarihi : 12-10-2022 22:28

RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTE HASTANESİNDE GÜZEL ŞEYLER OLUYOR

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ)'ye Rektör olarak atanan Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, ”öncelik sağlık” diyerek başlamış olduğu çalışmalarını hayata geçiriyor.

RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTE HASTANESİNDE GÜZEL ŞEYLER OLUYOR

Bir süre önce Rize basını ile kahvaltılı toplantı yaparak sağlık konusunda yapacak olduğu çalışmalar hakkında çok önemli bir sunum yapmıştı. Açıkladığı projelerini teker teker hayata geçiriyor. Hasta yakınlarının çalışanlar hakkında ki şikâyetlerini, bizzat kendisi de Hastane koridorlarında gezerek şahit olduğunu basın mensuplarıyla paylaşan Rektör Yılmaz, sosyal medya hesabında çok özel ve mutluluk ifade eden bir paylaşımda bulundu.

Bugün benim için özel günlerden biri

Rektör Prof.Dr. Yusuf Yılmaz yeni bir projeyi hayata geçirmenin vermiş olduğu duyguları içeren paylaşımında şu ifadelere yer verdi.

“Bugün benim için özel günlerden biri. Yeni bir projemiz hayata geçmiştir. Hasta ve yakınlarını bilgilendirmek, yönlendirmek, gerekli hallerde refakat etmek, onlara yardımcı olmak için özenle seçilmiş 10 yeni çalışanımız Üniversitemiz Geliştirme Vakfı’nın katkılarıyla göreve başlamıştır.

Tamamı başarılı üniversite mezunu gençlerimiz. Güler yüzleriniz hiç solmasın. Enerjiniz hiç tükenmesin”

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK