RİZE HABER
Giriş Tarihi : 03-06-2023 20:23   Güncelleme : 03-06-2023 22:25

ÖĞRETMENİM MUTFAKTA, YEMEKLERİN TADI DAMAKTA

ARDEŞEN FIRTINA VADİSİ İRFAN TUFAN KARAOĞLU MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN ÖĞRETMENİM MUTFAKTA YEMEK YARIŞMASI İL FİNALİNDE BİRBİRİNDEN LEZZETLİ YEMEKLER BİRBİRİ İLE YARIŞTI

ÖĞRETMENİM MUTFAKTA, YEMEKLERİN TADI DAMAKTA

Türk Mutfağı Haftası kapsamında Müdürlüğümüz tarafından ilimiz genelinde başlatılan "Öğretmenim Mutfakta Yemek Yarışması"nın finali Ardeşen Fırtına Vadisi İrfan Tufan Karaoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde yapıldı.

İlçelerimizde düzenlenen yarışmalar ile birinci aşamanın tamamlanmasının ardından finalde birbirinden lezzetli tatlar jüriye sunuldu. 

Öğretmenim Mutfakta Yemek Yarışmasına Milli Eğitim Müdürümüz Engin EMEN,  Ardeşen Kaymakamı Ekrem ÇEÇEN, Hemşin Kaymakamı Muhammed AKIN,Ardeşen Belediye Başkanı Avni KAHYA, Ardeşen İlçe Jandarma Komutanı Erdal YILDIRIM, Ardeşen İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Reşat YAZAR, Okul Müdürleri, basın mensupları, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Öğretmenler arası işbirliği ve paylaşım duygularını pekiştirmek amacıyla düzenlenen yarışmanın jüri koltuğunda Ali Erdem GÜNEY(Ramada Otel/Aşçıbaşı), Funda AKKAYA(Ramada Otel/Sous Şef), Salih YILDIZ(Nalia Karadeniz Mutfağı/Aşçıbaşı) yer aldı.

Yarışmada yemeklerin jüriye sunulmasının ardından katılımcı öğretmenlerimize katılım belgesi ve yarışmanın sponsoru olan Pirge Bıçak firması tarafından verilen hediyeler takdim edildi. Yarışmaya katkı sunan değerli jüri üyelerime plaket ve hediye takdiminde bulunuldu.

Yarışmada dereceye giren öğretmenlerimizi ve yemekleri:

1. Mükerrem SANDALCI-Rize/Merkez Şehit Nedim Çalık Ortaokulu-Beyti Kebap

2. Adem ATALAY-Hemşin Merkez Ortaokulu-İç Pilavlı, Garnitürlü Kral Tacı

3. İbrahim IŞIKÇI-ÇAyeli Anadolu İmam Hatip Lisesi-Hünkar Beğendi

Yarışmaya katılan tüm yarışmacılarımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz. İl finalinde yarışmamıza ev sahipliği yapan Ardeşen Fırtana Vadisi İrfan Tufan Karaoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idareci, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ederiz. 

 

 

 

 
YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK