EĞİTİM
Giriş Tarihi : 14-12-2023 07:46   Güncelleme : 14-12-2023 08:01

O GÜZEL ÇOCUKLAR PROTOKOLÜ AĞIRLADI

RİZE ÖZEL EĞİTİM MESLEK OKULUNDA İHSAN SELİM BAYDAŞ, BELEDİYE BAŞKANI RAHMİ METİN, HAYAT BOYU ÖĞRENME GENEL MÜDÜRÜ CENGİZ METE VE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ YUSUF TÜFEKÇİ, ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ.

O GÜZEL ÇOCUKLAR PROTOKOLÜ AĞIRLADI

Rize Valisi İhsan Selim Baydaş ve eşleri Zeyneb Baydaş, Belediye Başkanı Sayın Rahmi Metin, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Cengiz Mete ve Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi Rize Özel Eğitim Meslek Okulunda  kahvaltı sofrasında bir araya geldi.

Programda öğrencilerle sohbet ederek öğrenciler tarafından yapılan çalışmaları inceleyen Vali İhsan Selim Baydaş, Ögrencilerin taleplerini de dinledi.çocukların yoğun ilgisi ile alkışlar eşliğinde gezisini tamamlarken okul duvarında Cumhuriyetimizin 100. yılı münasebetiyle asılmış olan "Cumhuriyetimizin 100. Yılı" adlı tarihsel süreci anlatan pano hakkında Genel Müdür Cengiz Mete'ye bilgi verdi.

Sevginin en doğal en içten en samimi en gerçek olduğu bu güzel çocuklara eğitim veren güzel öğretmenlerin olduğu okulda misafir ağırlamaktan son derece mutlu olan çocukların arasında değerli misafirleri ile duygusal anlar yaşandı.

Haber: Yasemin Özçelik 

 @rizevali @ihsanselimbaydas @rahmimetin @tufekciyusuf @rizeozmem

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK