RİZE HABER
Giriş Tarihi : 26-01-2024 16:48   Güncelleme : 12-02-2024 17:16

MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan ve 3 Belediye başkanı basınla buluştu

MHP RİZE İL BAŞKANI VE 3 BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BASINLA BİR ARAYA GELDİ.İHSAN ALKAN: “FİKİRLERİMİZ VE PROJELERİMİZİN YARIŞTIĞI BİR SEÇİM OLSUN” DEDİ

MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan ve 3 Belediye başkanı basınla buluştu

MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan, Çayeli Belediye Başkan adayı İsmail Hakkı Çiftçi, İkizdere Belediye Başkan adayı Hakan Karagöz ve İyidere Belediye Başkan adayı Osman Mete, Rize’de basın mensupları ile kahvaltılı basın toplantısında bir araya geldi. Toplantıda konuşan MHP İl Başkanı İhsan Alkan, “kırmadan, dökmeden, projelerimizin yarıştığı bir seçim olmasını temenni ediyorum” dedi

OSMAN METE: “BİZ SEÇİM KAYBETMEDİK, REKABET ORTAMI OLUŞTURDUK”
İyidere Belediye Başkan adayı Osman Mete, 2019 yerel seçimlerinde kaybetmediklerini aksine bir rekabet ortamı oluşturduklarını söyledi.

HAKAN KARAGÖZ: “BİZ İŞİN HİZMET TARAFINDAYIZ”
İkizdere Belediye Başkanı ve Başkan adayı Hakan Karagöz, “Partimizin üretken misyonunu üstlenerek yarım kalmış işlerimize katkı sunacağız” dedi.

İSMAİL HAKKI ÇİFTÇİ: “KARNEMİZLE YENİDEN HEMŞEHRİLERİMİZİN KARŞISINA ÇIKACAĞIZ”
5 yıl boyunca canla başla çalıştıklarını ifade eden Çayeli Belediye Başkanı ve Başkan adayı İsmail Hakkı Çiftçi, halk ile iç içe, hesap verebilir bir anlayışla yola devam etme kararlılığında olduklarını söyledi.
 

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK