RİZE HABER
Giriş Tarihi : 31-05-2023 00:11

İkizdere Kaymakamı Bayram Yeni Yapılan Fabrikada İncelemelerde bulundu

İkizdere Organik Çay Fabrikası üretime aralıksız devam ederken ilçe Kaymakamı Salih Bayram Fabrikada incelemelerde bulundu

İkizdere Kaymakamı Bayram Yeni Yapılan Fabrikada İncelemelerde bulundu

ÇAYKUR’a ait İkizdere Organik Çay Fabrikasını ziyaret eden İkizdere Kaymakamı Mustafa Salih Bayram çay işlenmesini yerinde görerek Fabrika Müdürü Şebnem Biberoğlu’ndan çalışmaları hakkında bilgi aldı.

     ÇAYKUR’a ait 49. Çay Fabrikası olan, İkizdere Çay Fabrikasında yörenin ilaç ve suni gübre kullanılmadan toplanan Organik yaş çaylarından üretiliyor.100 ton günlük çay işleme kapasitesindeki İkizdere Çay Fabrikası 2022 yılı Nisan ayında yapımına başlanarak 2023 Mayıs ayı Yaş çay kampanyasına yetişen 49.fabrika unvanına sahip. Kaymakam Mustafa Salih Bayram’’ kadın elinin değdiği Fabrikamızda modern makinelerle bölgemizin Organik çayı işlenerek ülke ekonomisine ve üreticilerimiz katkıda bulunuyor. Fabrika Müdürümüz Şebnem Biberoğlu’nu kutluyorum. Müdürümüzü yeni bir ekiple yeni, fabrikada güzel ve hummalı bir çalışma içinde gördüm. Kaymakamlık olarak güzide kuruluşumuza bizlerde her türlü yardım yapmaya hazırız. Bu Fabrikada Genel Müdürümüz Yusuf Ziya Alim’in özel ilgisi olduğunu biliyoruz’’ dedi.

    Fabrikayı gezen Kaymakam Mustafa Salih Bayram ile birlikte İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Aksu’da bulundu. Fabrika Müdürü Şebnem Biberoğlu’na başarılar dileyerek fabrikadan ayrıldılar.

 

İsmet Kösoğlu

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK