RİZE HABER
Giriş Tarihi : 05-12-2023 16:06   Güncelleme : 05-12-2023 16:10

Hayırlı Olsun Düzce

Rize İl Kültür ve Turizm Müdürü Esra Alemdaroğlu Düzce'ye Atandı

Hayırlı Olsun Düzce

Geçtiğimiz ay görevden alınan fakat yerine atanan Samsun İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan İpekdal'ın atamasının iptal edilmesi üzerine görevinde kalan Rize İl Kültür ve Turizm Müdürü Esra Alemdaroğlu, Düzce İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne atandı. Alemdaroğlu'ndan boşalan Rize İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine henüz atama yapılmadı.

Düzce ne kadar şanslı olduğunu bilmiyor...

ESRA ALEMDAROĞLU KİMDİR?

2008 yılında özel sektörde psikolog olarak iş hayatına atılan Alemdaroğlu, 2012 yılında Rize İl Sağlık Müdürlüğüne psikolog olarak atandı. 2015 yılına kadar bu görevini başarıyla sürdüren Alemdaroğlu, 2015 yılında ise Rize Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdür Vekili olarak atandı.

Alemdaroğlu, İl Sosyal Etüt ve Proje Müdür Vekilliği döneminde aynı zamanda Rize Valiliği AB, Dış İlişkiler Bürosu ve Proje Koordinasyon Merkezi Korodinatörü, Rize Valiliği Gönül Elçileri Koordinasyon Birim Sorumlusu, Rize Valiliği Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi Müdürü olarak görev yaptı. Son olarak Rize İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevinde bulunan Alemdar, 4 Kasım tarihinde bakanlık emrine alınmıştı.

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK