RİZE HABER
Giriş Tarihi : 31-01-2023 00:16   Güncelleme : 31-01-2023 00:41

HAKAN KARAGÖZ SESLENDİ !!! ''BU KATLİAMDA SİZİNDE PAYINIZ VAR ''

İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz telef olan tavukların fotoğraflarını paylaşıp sosyal medya hesabından komşu belediye yetkililerine seslendi. Tek suçumuz sokakta yaşayan canlara sahip çıkmak mı?

HAKAN KARAGÖZ SESLENDİ !!!  ''BU KATLİAMDA  SİZİNDE PAYINIZ VAR ''

Ayıp ama yapmayın artık bunu..!

Değerli komşu belediye yetkilileri lütfen kendi mahallelerinizden, sokaklarınızdan topladığınız sokak hayvanlarını İkizdere sınırları içine bırakmayın, bu suçtur ve vicdansızlıktır kusuruma bakmayın ama sorumsuzluktur..

Sözlü olarak hep uyardım kamera kayıtları elimizde artık tahammülümüz yok bizler nasıl bu konuda elimizi taşın altına sokuyorsak sizler de bu sesiz canlar konusunda elinizi taşın altına sokmalısınız yani toplayıp bir kamyonete doldurup dağın başına veya ikizdere’ye artık bırakmayın .

Etik olmaz diye tutanak tutup yargıya taşımadık ama artık gereğini yapacağız ..

Sahipsiz bir şekilde dışardan kamyonetle getirilip bırakılan bu sokak hayvanları kendilerine alan bulmak için şenlik olan mahallelerimizde yoğunlaşıyor ve sonuç fotoğraflarda gördüğünüz durum..

vatandaşın kümesine girip 12 tavuğunu telef etti.. elimdeki kamera kayıtlarını vatandaşa verip sizler hakkında dava mı açtıralım??? Komşu belediye yetkilileri artık bu davranışlardan vazgeçsin lütfen.

Haber : Yasemin ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK