RİZE HABER
Giriş Tarihi : 13-05-2023 21:55   Güncelleme : 13-05-2023 22:10

Güneysu İlim Öğrenenlere Yardım Vakfı bünyesinde Kısa Film Yarışması Düzenleniyor

Güneysu İlim Öğrenenlere Yardım Vakfı eski mütevelli heyeti başkanı Merhum Ahmet Gür anısına düzenlenen kısa film yarışmasının temasını da “Vefa” olarak belirlendi.

Güneysu İlim Öğrenenlere Yardım Vakfı bünyesinde Kısa Film Yarışması Düzenleniyor

Güneysu Belediye Başkanı Rıfat Özer yaptığı açıklamada ; Kültürümüzde dayanışmanın, sadakatin, yardımlaşmanın bir yansıması olan vefa duygusunun gençler tarafından nasıl algılandığının örneklerini hem toplumun istifadelerine sunmak hem de gençlerin bu duyguya olan duyarlılıklarını arttırmak istiyoruz. Yarışmamız kapsamında 1.olacak genç yönetmen kardeşimizin filmine :30 bin TL, 2.olacak genç yönetmen kardeşimizin filmine:20 bin TL, 3.olacak genç yönetmen kardeşimizin filmine de :15 bin TL ödül vereceğimizi buradan duyurmak istiyoruz.
Yarışmamızın son başvuru tarihini 10 Eylül 2023 olarak belirledik. Yarışmaya dair gerekli şartname ve başvuru formu seçici kurulumuz tarafından hazırlanıp vakfımızın web sitesinde ( guneysuilim.org), Genç Kitaplar web sitesinde (genckitaplar.com) yayımlandı. Bu yarışmanın düzenlenmesinde bizlere destek veren Kültür ve Turizm Bakanlığına, Gençlik ve Spor Bakanlığına ve seçici kurulumuza teşekkür ediyor, yarışmaya katılacak olan genç yönetmen kardeşlerimize başarılar diliyoruz şeklinde ifade etti .

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK