RİZE HABER
Giriş Tarihi : 07-03-2024 10:01

Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı “Belediyecilik Bizim İşimiz”

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI HAYATİ YAZICI FINDIKLI’DA GERÇEKLEŞTİRDİĞİ SEÇİM ÇALIŞMALARINDA “BELEDİYECİLİK BİZİM İŞİMİZ. AK PARTİ’NİN, AK PARTİ KADROLARIN İŞİ. BİZİM TÜRK SİYASETİNE YOLA ÇIKIŞIMIZIN TEMELİNDE DE BELEDİYECİLİK VE BAŞARILAR YER ALIR” DEDİ

Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı “Belediyecilik Bizim İşimiz”

Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Fındıklı  İlçe Başkanı Ali Şimşek, Fındıklı Belediye Başkan  adayı Gürhan Kutluata, önceki dönem İl Başkanları İshak Alim, Yılmaz Katmer, İl Genel Meclis ve Belediye Meclis üye adayları ile birlikte Fındıklı’da esnaf ve Sivil Toplum Kuruluşu  ziyaretlerinde bulundu.

“Türk siyasetinde yola çıkışımızın temelinde de belediyecilik ve başarılar yer alır”

Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ziyaretlerinde gerçekleştirdiği konuşmasında “Gürhan kardeşimiz vizyonuyla samimiyetiyle kurduğu empati ile güçlü bir başkan adayı olduğunu bize gösteriyor. 31 Mart'a az kaldı. Belediyecilik bizim işimiz. AK Parti’nin, AK Parti kadroların işi.Bizim Türk siyasetinde yola çıkışımızın temelinde de belediyecilik ve başarılar yer alır. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nda 94 yılında sergilediği hizmet anlayışı, gösterdiği performansı itibarıyla milletin gönlüne taht kurdu ve Türkiye’nin lideri olarak AK Parti’nin Genel Başkanı oldu. Liderimiz olarak önümüzde, biz de onun riyasetinde birlikte koşuyoruz. Nereye koşuyoruz? Hizmet etmeye koşuyoruz. Eser inşa etmeye koşuyoruz. Milletimizin sorunlarını bir bir çözmeye sorunları çözmek için kaynak üretmeye çalışıyoruz” dedi.

“Fındıklı hizmet anlayışından  5 yıl geride kaldı”

Fındıklı ilçesinin hizmet anlayışından 5 yıl geride kaldığını ifade eden Yazıcı “Fındıklı hizmet anlayışından 5 yıl geride kaldı.  Bunu telafi etmek için kararlı mısınız? Dertli olan adam işidir Belediye Başkanlığı. Belediye görevinde dertli olacaksın. Millete hizmet üretmeye eser üretmeye dertli olacaksın. İşlerin planlamasını yapacaksın. Emin olun Belediye Başkanı olarak belirlediğimiz Gürhan Bey’in ve onun ekibinde yer alan kişilerin gündeminde de o yer alacaktır. Zaten seçimler denetleme süreçlerinin en önemli halkalarından bir tanesidir. 31 Martta da bugüne kadar yapılan hizmetleri denetleyeceksiniz. Gelecek beş yıl süreyle kim size faydalı çalışmalar yapacak? Kim hizmet üretecek sorunlarınıza kim bakıp kim çözecek ben şunu yapacağım yetmez nasıl çözeceksiniz? Bunlarla dertlenecek   bu güzel şirin ilçemizin devasa sorunlarını başkanımızın oluşturduğu yönetim kadrosuyla bir bir çözeceksiniz” İfadelerini kullandı.

“Bizim güçlü bir liderimiz var”

Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı “Fındıklı’da belediye başkanı ve kadrosunu seçtiğiniz, yetki verdiğiniz takdirde çalışmaların temelinde Fındıklı halkı olacak. Fındıklı’da yaşayanların tamamı hiçbir ayrım yapmadan. Fındıklı’yı nasıl daha güzel hale getiririz? İnsanlarımızın yaşam kalitesini daha iyi nasıl arttırabiliriz? İhtiyaçlar eksiklikler neler? Bunları nasıl giderebiliriz? Tüm gündemlerinde bu sorular olacak. Fındıklı hepimizin, Rize hepimizin, Türkiye hepimizin. Bizim güçlü bir liderimiz var. Dünya lideri laf olsun diye söylemiyoruz. Dünyada olup bitenler konusunda sözünü söyleyen, lafını esirgemeyen, doğruya doğru, yanlışlara yanlıştır ve dünya beşten büyüktür demek suretiyle Birleşmiş Milletler çalışma tarzının ne derece antidemokratik olduğunun altını her zeminde çizen bir liderimiz var. Hiç kimse bu duruşu bu tarzı şu veya bu tavırla küçümseme hakkına sahip değildir. Çok kıymetli bir duruştur. Ülkemizi, devletimizi, milletimizi dünya milletleri arasında saygınlığını artıran bir duruştur. Bu duruşun temelinde insanlık değerleri var öyle yürüyoruz”dedi.

AdminAdmin