RİZE HABER
Giriş Tarihi : 01-02-2023 20:51

Galatasaray’dan Korkmuyoruz

Rize Belediyespor’un genç sporcularından Cansu Öncel, hafta sonu Rize’de karşılaşacakları Galatasaray'ın kendilerini korkutmadığını, maçta kazanmak için sonuna kadar mücadele edeceklerini ve kazanma serisini sürdüreceklerini kaydetti.

Galatasaray’dan Korkmuyoruz

Rize Belediyespor, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi 18. Haftasında sahasında Galatasaray’ı konuk edecek. 4 Şubat Cumartesi günü saat: 14.00’te Rize Yenişehir Spor Salonunda oynanacak karşılaşma öncesi Rize Belediyespor, hazırlıklarını sürdürüyor.

Galatasaray maçı ile ilgili açıklamalarda bulunan Rize Belediyespor’da Cansu Öncel, ligin ikinci devresinde çok güzel bir ivme yakaladıklarını ve istikrarlı sonuçlar aldıklarını belirterek bu istikrarı ligin sonuna kadar sürdürmek istediklerini kaydetti.

Önlerinde çok zor bir maç olduğunu ve kadrosunda 4 milli oyuncu bulunduran bir rakibe karşı mücadele vereceklerini kaydeden Cansu Öncel, rakibin gücü karşısında kendilerinin de küçümsenmemesi gerektiğini son 3 maçta ortaya koyduklarını belirterek, “Ligin ilk devresinde yapmamız gerekenleri yapamamıştık. Kıl payı kaçırdığımız birçok maçımız olmuştu. Bu bizi çok üzmüştü. Ama ikinci devre takım olduk, birlik olduk ve güzel maçlar kazandık. Güzel de bir ivme yakaladık. Son oynadığımız maçta Ankara’da Nesibe Aydın’a karşı tüm arkadaşlarım hepsi canını dişine taktı. Oynayan oynamayan herkes tek yürek oldu. Ekran başında bizleri izleyenlerin de tek yürek olduğuna inanıyorum. Çok zorlu bir maçtı. Çok hareketli ve çok başa baş bir mücadele oldu. Farkı başlarda açtık ancak fark kapanmaya başlayınca bir ara stres yaptık. Daha sonra dengeyi sağlamayı başardık ve zorlu maçta kazanan biz olduk. 3’te 3 yaparak çok güzel bir moral yakaladık ve yolumuza devam ediyoruz. Şimdi önümüzde Galatasaray maçımız var. Galatasaray, iyi bir takıma sahip. Kadrosunda birçok milli sporcu bulunuyor. Ancak kesinlikle Galatasaray'dan çekinmiyor ve korkmuyoruz. Ligdeki tüm takımlara karşı başa baş oynayacak, onlara kafa tutacak düzeydeyiz. Galatasaray’la İstanbul’da oynadığımız maçı 5 sayı farkla kaybetmiştik. Cumartesi günü evimizde oynayacağımız maçta ilk saniyeden son saniyeye kadar vereceğimiz mücadelemizin yanı sıra taraftarlarımızın da desteğiyle parkeden galibiyetle ayrılan taraf olmak istiyoruz. İnşallah bu maçı da kazanarak galibiyet serimize devam edeceğiz. Başta çok üzmemize rağmen bugüne kadar bizlerden desteğini esirgemeyen taraftarlarımızı bu maçta da yanımızda görmek istiyoruz. Destekleri için de onlara teşekkür ederiz.” diye konuştu.

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK