RİZE HABER
Giriş Tarihi : 10-02-2024 23:09

Fatih Kaan Arıman, Rize’de Son Yolculuğuna Uğurlandı

Karaciğer enfeksiyonu nedeniyle hayatını kaybeden Rize Özel İdarespor takım kaptanı Fatih Kaan Arıman, Rize’de son yolculuğuna uğurlandı.

Fatih Kaan Arıman, Rize’de Son Yolculuğuna Uğurlandı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup ekiplerinden Rize Özel İdarespor’da takım kaptanı Fatih Kaan Arıman (29), 4 Şubat’ta deplasmanda Kars 36 Spor ile oynadıkları karşılaşmanın ardından Rize’de Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde karaciğer enfeksiyonu teşhisi konulması üzerine ambulans uçakla İstanbul’a sevk edildi. 6 Şubat’ta Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alınan Arıman, Cuma günü yaşama tutunamadı.

Arıman’ın cenazesi defnedilmek üzere memleketi Rize’ye gönderildikten sonra İkindi Namazını müteakip Sahil Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.

Arıman’ın ailesi, takım arkadaşları, yakınları ve çok sayıda vatandaşla beraber Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Rize Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Sarı, Rize Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Ali Çelik’in de katıldığı cenaze namazını İl Müftüsü Naci Çakmakçı kıldırdı.

Arıman’ın cenazesi, kılınan namazın ardından merkeze bağlı Camidağı köyündeki aile kabristanlığında defnedildi.

1 ve 3 yaşında iki kız çocuğu babası olan Fatih Kaan Arıman aynı zamanda Rize Camidağı Köyü Muhtarı Recep Arıman’ın oğlu idi.

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK