RİZE HABER
Giriş Tarihi : 06-03-2023 20:27

Emniyet Genel Müdürü Aktaş, Şehit Babası Tarakçı’ya Şehitlik Beratı Takdim Etti

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Hatay'da şehit düşen Rizeli polis memuru Muhammet Tarakçı’nın ailesine şehitlik beratını takdim etti.

Emniyet Genel Müdürü Aktaş, Şehit Babası Tarakçı’ya Şehitlik Beratı Takdim Etti

Emniyet Genel Müdürlüğü Hukuk Müşavirliği kadrosunda görevliyken gönüllü olarak Hatay’a giden ve Hatay İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevlendirilen Rize Güneysulu Polis memuru Muhammet Tarakçı, Antakya Atatürk Parkı içerisinde yaya devriye görevi yaptığı sırada üstüne ağaç ve duvar devrilmesi sonucu şehit düştü.

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş ve Emniyet Genel Müdürlüğü Hukuk Müşavirliği 1. Hukuk Müşaviri Dr. Ziyaettin Kaygusuz, cenazeye katılmak üzere Rize’ye geldi. Aktaş, Sahil Cami önünde düzenlenen törende Şehit Tarakçı’nın anne babası İlknur ve Kadir Tarakçı’ya başsağlığı dileğinde bulunurken, Dr. Kaygusuz ise Rize İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman’la birlikte Şehidin Merkeze bağlı Çarşı Mahallesindeki baba evine giderek başsağlığında bulundu.

Aktaş ve Kaygusuz’un da katıldığı ve Sahil Camiinde düzenlenen törenle akabinde kılınan cenaze namazının ardından Şehit Tarakçı’nın cenazesi İslampaşa Mahallesindeki şehitliğe defnedildi. Daha sonra ise Emniyet Genel Müdürü Aktaş, şehidimize Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabır dileklerini yineledikten sonra Şehit Tarakçı’nın babası Kadir Tarakçı’ya Şehitlik Beratını takdim etti.

 

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK