RİZE HABER
Giriş Tarihi : 19-09-2023 00:59

CHP Rize İl Başkanı Seçilen Saltuk Deniz’den Teşekkür Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, 38. Olağan İl Kongre’sinde delegelerin oylarıyla başkan seçilmesinin ardından teşekkür mesajı yayınladı.

CHP Rize İl Başkanı Seçilen Saltuk Deniz’den Teşekkür Mesajı

CHP 38. Rize İl Kongresinde eski Başkanı Saltuk Deniz 145 oy alarak yeniden il başkanı seçilirken, Ahmet Şaban Zehiroğlu ise 72 oy aldı. Kongrede 236 delegeden 217’si oy kullandı. Mevcut İl Başkanı Tahsin Kanbur ise kongrede aday olmadı.

Saltuk Deniz İl Başkanı Seçilmesinin ardından sosyal medya hesabından teşekkür mesajı yayınladı.

Deniz, mesajında şu ifadelere yer verdi;

‘’16.09.2023 tarihinde yapılan İl kongresiyle delege arkadaşlarımız bizi yeniden İl Başkanı olarak görevlendirmiştir. Yeni seçilen yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla bizlere verilen bu görevi en iyi şekilde yerine getirmek için çok çalışacağız. İl Kongresinde İl Başkan adayı olan Ahmet ZEHİROĞLU kardeşime de güzel bir kongre geçmesine sağlamış olduğu katkı için çok teşekkür ederim. Bundan sonraki süreçte de birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Yeni dönemde yönetimlerde görev almayan çok sayıda deneyimli arkadaşlarımızla ortak çalışmalar yapacağız. İl başkanlığı süresi içinde yapmış olduğu çalışmalarla tüm örgütümüzün takdirini kazanan bundan sonra da birlikte çalışmalar yapmaya devam edeceğiz Tahsin KANBUR başkanıma da çok teşekkür ediyorum. Kongremize katılan Siyasi Parti İl Başkanları ve temsilcilerine, STK Başkanlarına çok teşekkür ediyoruz. Ve elbette ki partimizin üyelerine, delegelerine ve partimize gönül vermiş tüm dostlarımıza da çok teşekkür ediyoruz. Şimdi çalışma zamanı, şimdi mücadele zamanı” dedi..

 

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK