ÇAYKUR RİZESPOR
Giriş Tarihi : 13-07-2023 23:43   Güncelleme : 14-07-2023 00:00

ÇAYKURSPOR YAZ FUTBOL OKULUNDAN KİTAP OKU KAMPANYASI

Her yıl ÇAYKURSPOR tarafından ücretsiz olarak yapılan yaz futbol okulunda bu yıl #herkes kitap okusun yaz tatili dolu olsun hashtagı ile kitap okuma kampanyası başlatıldı.

ÇAYKURSPOR YAZ FUTBOL OKULUNDAN KİTAP OKU KAMPANYASI

Çaykurspor tarafından her yıl ücretsiz olarak alt yaş gruplarının futbolla tanışmasını sağlamak amacıyla açılan yaz futbol okuluna bu yıl 125 sporcu  kayıt yaptırdı 


Çaykurspor tarafından düzenlenen 2012 – 2013 -2014 -2015 -2016 ve 2017 doğumlu çocuklara yönelik yapılan yaz futbol okulunda amacın; erken yaş çocukların futbol ile tanışmalarını, kendi öz bakımlarını alışkanlık haline getirmelerini, beslenme alışkanlarından, gün içinde telefon, tablet, bilgisayar kullanımının azaltılmasına, futbol sahalarında topluca nasıl hareket edileceğinden, arkadaşlık ilişkilerinin nasıl düzenleneceğine, her türlü sosyal, zihinsel ve fiziksel alışkanların elde edilmesi gibi temel davranış alışkanlıklarının elde edilmesi için çalışmalar yapılmaktadır.


Çaykurspor yaz futbol okulunda ilk defa bu yıl tüm sporcuların kitap okuma alışkanlığı kazanması için kitap okuma kampanyası başlatıldı. Kampanya ile ilgili açıklama yapan Abdullah Kalafatoğlu çocuklarımızın zihinsel gelişimi için, kendilerini daha iyi ifade edebilmeleri ve telefon, tablet ve  bilgisayarda zaman geçirmelerinden ziyade kitap okuma alışkanlığı oluşturabilmek adına yaz okuluna katılan tüm sporcular için velilerimizin de desteği ile  #herkeskitapokusunyaztatilidoluolsun adı altında kitap okuma kampanyası tertipledik.

Kampanyamız beklediğimizden daha fazla destek gördü, neredeyse tüm çocuklarımız kitap okumaya başladı, bu açıdan baktığımızda amacımıza ulaştık diyebiliriz.

Önümüzdeki günlerde çocuklarımızın okuduğu kitapları birbirleri ile değiştirip paylaşmayı ve iletişimi güçlendirmeyi hedefliyoruz diyerek. Amaçlarının bu kampanyanın daha da büyütülüp ilimizin tamamına yayılmasına sağlayabilmektir dedi.

Haber: Yasemin Özçelik

 

 

 

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK