RİZE HABER
Giriş Tarihi : 28-08-2023 20:02

Çaykur Rizespor “Kuzeyin Yeni Kralı! “

Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında oynanan Karadeniz derbisinde deplasmanda Trabzonspor'u 3-2 mağlup etti. Bu sonuçla Süper Lig’de 17 yıl sonra Trabzonspor’u deplasmanda deviren Çaykur Rizespor’dan üst üste galibiyet pozları paylaşıldı.

Çaykur Rizespor “Kuzeyin Yeni Kralı! “

Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 3. Haftasında Papara Park Stadyumu’nda oynanan maçta Trabzonspor’u Attila Mocsi ve Benhur Keser’in 2 golüyle 3-2 mağlup ederek bu sezon rakibine seyircisi önünde ilk kez mağlubiyet acısı tattırdı. Yeşil Mavililerin rakibini 17 yıl aradan sonra deplasmanda mağlup ettiği ilk karşılaşmanın sevinci de büyük oldu.

Karadeniz Derbisinin ardından büyük sevinç yaşayan Rize ekibinin sosyal medya hesaplarına da bu sevinci yansıdı. Yeşil Mavililerin sosyal medya hesaplarından üst üste paylaşımlar yapılırken paylaşımlarda “Kuzeyin yeni kralı! “ ve “Kuymak değil Muhlama!” ifadelerine yer verildi. Yeşil Mavili Kulüp daha sonra Kuymak ve Muhlama ile ilgili paylaşımı silerek “Yeşil Mavi Sevda” notuyla yeni bir paylaşımda bulundu.

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK