RİZE HABER
Giriş Tarihi : 23-05-2023 00:07

Bülent Korkmaz: " Rizespor'a hayırlı olsun"

Süper Lig'e yükselen Çaykur Rizespor'da teknik direktör Bülent Korkmaz, "Duygularınız ile hareket ederseniz kazananlardan olursunuz. Rizespor'a hayırlı olsun." dedi.

Bülent Korkmaz:

Spor Toto 1. Lig'de normal sezonun son haftasında konuk ettiği Altınordu ile 0-0 berabere kalarak Süper Lig'e yükselen Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Bülent Korkmaz, "Duygularınız ile hareket ederseniz kazananlardan olursunuz. Rizespor'a hayırlı olsun." dedi.

Sonunda mutlu sona ulaştıklarını ve oyuculara çok teşekkür ettiğini ifade eden Korkmaz, şunları söyledi: "Sezon başı aile ortamı yakalarsak istediğimiz başarıyı yakalayacağımızı söylemiştim. Kurallara uyan, benimseyen herkesle çalışacağımı söylemiştim. Aile olursanız, bütün olursanız başarırsınız. Beni buraya getiren Tahir Kıran başkana teşekkür ederim. Onunla birlikte geldik. Ondan sonra İbrahim Turgut başkan geldi. Bana inandığını, güvendiğini, sonuna kadar devam edeceğini, bu işi başaracağımıza başkanımız, yöneticilerle birlikte inandı. Bizim yanımızda duran personele, herkese teşekkür ediyorum. Başarı için saha içi değil, saha dışı da çok yardımcı oldu."

Taraftarlara da teşekkür eden Korkmaz, "Son zamanlara kadar aleyhimde de olsa, siyah çelenk de bıraksalar, maalesef üzücü... İnandığım ekibimle beraber başaracağımızı dile getirmiştik. Önemli olan dik durabilmek, kendi doğrularınız ile hareket ederek dışarıdan etkilenmemek. Bunu doğru yaptık." ifadelerini kullandı.

Teknik direktörlük kariyerinde ilk kez "şampiyon" olduğunu kaydeden Korkmaz, şöyle devam etti: "Şampiyonluk ilk oldu. Çok zor olduğunu, zorlanacağımızı, hatalar, yanlışlar yapacağımızı biliyordum. Önemli olan üzerinde takılmadan doğru yolda ilerlemek. Ekibime, aileme teşekkür ediyorum. Her şeyden önce ailem. Bana inandılar. Duygularınız ile hareket ederseniz kazananlardan olursunuz. Rizespor'a hayırlı olsun. Rizespor'dan ricam; bir düşüyor, bir çıkıyor, geçmişte yaşanan hataları belirleyin, ama benimle ama bensiz doğru yolda ilerlemesidir. Bunu yapmazsa yine aynı olur. Rize şehri, çok güzel bir şehir. İnanılmaz, efsane bir yer. Bu şehrin, bu kulübün doğru yolda doğru adımlar attığını bilmesi gerekir. İstikrarlı, kalıcı bir Rizespor olmalı. Planlama şimdiden yapılmalı."

 

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK