ÇAYKUR RİZESPOR
Giriş Tarihi : 06-08-2023 10:17

Başakşehir - Çaykur Rizespor Hazırlık Maçı Golsüz Sona Erdi

Çaykur Rizespor ile Rams Başakşehir Futbol Kulübü’nün İstanbul’da karşı karşıya geldiği hazırlık maçı golsüz sona erdi. Bu sonuçla Çaykur Rizespor oynadığı 5 hazırlık maçında da galibiyet göremezken 4'ünde ise gol atma başarısı gösteremedi.

Başakşehir - Çaykur Rizespor Hazırlık Maçı Golsüz Sona Erdi

Trendyol Süper Lig hazırlıklarını sürdüren Çaykur Rizespor ile Rams Başakşehir Futbol Kulübü, hazırlık maçında karşılaştı. Başakşehir Fatih Terim Stadı'ndaki karşılaşma başladığı gibi golsüz sona erdi.

Fevzi Erdem Akbaş, Şafak Nalbantoğlu, Çağrı Yıldırım ve Aytaç Geçgel hakem heyetinin yönettiği karşılaşmaya, Çaykur Rizespor, Gökhan, Oğuz, Emirhan, Anıl, H. İbrahim, Eren Emre, Mithat, Olawoyin, Eray, Benhur, Oumar Dıouf onbiriyle çıktı. Tarık, Zafer, Taha, Emre Şimşek, Alberk, Hüseyincan, Enes Şebelek, Güvenç, Ahmet Eren, Emirhan Yılmaz ise Yeşil Mavililerde yedekler arasında yer aldı.

Başakşehir ise karşılaşmaya Muhammed Şengezer, Ömer Ali Şahiner, Ahmed Touba, Edgar, Da Silva, Aleksic, Deniz Türüç, Karzev, Berkay, Serdar Gürler, Piatek 11’i ile başlarken, Yusuf Yılmaz, Volkan Babacan, Cemali Sertel, Yasin, Ayberk, Şener, Berkay, Nacer, Fofana, Pelkas, Batuhan, Figueiredo, Lima, Keny, Mehdi Abeid yedekler arasında yer aldı.

Çaykur Rizespor, Erzurum kampında oynadığı hazırlık maçlarında Yilport Samsunspor’a 1-0, Corendon Alanyaspor’a ise 3-1 mağlup olurken, Antalyaspor ve Ümraniyespor ile 0-0 berabere kalmıştı.

Son hazırlık maçında Başakşehir ile de golsüz berabere kalan Yeşil Mavililer böylece oynadığı 5 hazırlık maçını galibiyetsiz ve 1 golle tamamladı.

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK