RİZE HABER
Giriş Tarihi : 30-05-2023 23:22

Ayar Huzurevi, Yaşlı ve Bakım Rehabilitasyon Merkezinde İncelemede Bulundu

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Pekmezli Köyünde yapımına devam edilen Huzurevi, Yaşlı ve Bakım Rehabilitasyon Merkezinde incelemelerde bulundu.

Ayar Huzurevi, Yaşlı ve Bakım Rehabilitasyon Merkezinde İncelemede Bulundu

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Rize Eski Milletvekili Abdülkadir Kart’ın hayırsever olarak merkeze bağlı Pekmezli Köyünde yaptırmakta olduğu ve tamamlandıktan sonra Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na devredilecek olan huzurevi, yaşlı ve bakım rehabilitasyon merkezinde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

İl Başkanı Ayar’a 100 kişi kapasiteli olarak yapılmakta olan huzurevi, yaşlı ve bakım rehabilitasyon merkezindeki incelemelerine il Başkan Yardımcıları Zafer Kart ve Reşit Hapeloğlu ile İl Yönetim Kurulu Üyesi Av. Ali Fuat Yağcı eşlik etti.

Yaklaşık 2 ay içerisinde tamamlanması planlanan merkezin en geç Eylül ayı içerisinde hizmet vermeye başlamasının planlandığı öğrenildi.

Huzurevinin yapımı için Rize Valisi Kemal Çeber ve hayırsever işadamı Rize Eski Milletvekili Abdülkadir Kart arasında Ocak 2022’de protokol imzalanmıştı.

Öte yandan merkezde istihdam edilecek 73 personel için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 28/04/2023-08/05/2023 tarihleri arasında iş başvuruları alınmıştı.

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK