RİZE HABER
Giriş Tarihi : 27-02-2024 15:37

Ardeşen İYİ Parti Adayından STK’ lara Ziyaret

İYİ Parti Ardeşen Belediye Başkan Adayı Bahtiyar ÂŞIK, İYİ parti il genel meclisi adayımız Ali Fuat BAYRAK, Meclis üyeleri ve ilçe teşkilatları ile birlikte STK’ ları ziyaret ediyor.

Ardeşen İYİ Parti Adayından STK’ lara Ziyaret

İYİ Parti Ardeşen Belediye Başkan Adayı Bahtiyar Âşık ve beraberindekiler Ardeşen Ticaret Odası Başkanı İsmail Kuyumcu’ yu ziyaret ettiler. Ziyarette Ardeşen esnafının önceliklerini sorunlarını görüşüldü.
Ardeşen İYİ Parti adayı Bahtiyar Aşıl yaptığı açıklamada, “Esnafın karşılaştığı zorlukları dinlemek ve çözüm yolları aramak için bu tür ziyaretler oldukça önemlidir. Esnafın sesine kulak vermek, onların sorunlarını anlamak ve çözüm bulmak, bir belediye başkanı adayı için oldukça önemli bir görevdir. Ayrıca STK'larla bir araya gelerek toplumun farklı kesimleriyle iletişim kurmak da bu süreçte oldukça önemlidir. Bu ziyaretler, halkın nabzını tutmak ve onların beklentilerini anlamak adına büyük bir fırsattır. Bu bilinçle, seçim sürecinde halkın ihtiyaçlarına yanıt verecek politikalar belirlemek için çalışmalarımı sürdüreceğim” dedi

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK