RİZE HABER
Giriş Tarihi : 03-02-2024 11:26   Güncelleme : 03-02-2024 12:09

ALTIN TEPSİ KOMŞU İLÇE DE AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Altın Tepsi Pide ve Börek Salonu, Trabzon’un Of ilçesinde hizmete girdi.

ALTIN TEPSİ KOMŞU İLÇE DE  AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Haber : Yasemin Özçelik

ÇAY TV’nin başarılı haber sunucusu Hülya Uzun Aloğlu ile eşi Faruk Aloğlu, Rize’den sonra Trabzon’un Of ilçesinde de Altın Tepsi Pide ve Börek Salonu'nu iş ortakları Serdar Balcı ile birlikte hizmete açtı.

Yaklaşık 2.5. yıl önce Rize kent merkezinde eşi Faruk Aloğlu ile birlikte ticaret hayatına atılan Hülya Uzun Aloğlu, iş ortaklarıyla birlikte Of şubesini düzenlenen törenle hizmete açtı.

Aloğlu; İki yıl önce kendimize bir söz verdik. Rizelileri farklı bir damak tadıyla buluşturcaz dedik. Siz istediniz biz yaptık. Damak çatlatan lezzetimizi komşu il ve ilçelerimize taşıyoruz. Altın tepsi pide ve börek salonu of Şubesi ile sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz. Aynı kalite ile farklı yerlerde buluşmak ümidiyle şeklinde duygularını ifade etti.

Sulaklı Mahallesi Filiz Sokakta açılışı gerçekleştirilen Altın Tepsi Pide ve Börek Salonu'nun açılış törenine, Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, Of Belediye Başkan Vekili Ömer Çakıroğlu, İş adamı Mehmet Kemal Arıcı, siyasi partilerin Of ilçe Başkanları ile siyaset ve iş dünyasından davetlilerin yanı sıra Aloğlu’nun Rize’den basın mensubu arkadaşları katıldı.

Kaymakam Demirer ve Başkan Vekili Çakıroğlu, Of’a güzel bir mekan kazandırdıkları için Aloğlu çiftine teşekkür ederek, işyerinin Of’a hayırlı olması temennisinde bulundu. Kaymakam Demirer, börek ve pidesever olduğundan ayrıca mutlu olduğunu belirterek güzel çalışmaların yapılacağına inandığını kaydetti.

Çayeli Belediye Başkanı Çiftçi ise, Çayelili bir hemşehrisinin Of gibi ticaretin zorlu olduğu bir yerde cesaret ederek güzel bir müessese açarak Oflu hemşehrilerine hizmet etmeye başlamasından mutluluk duyduğunu belirterek hayırlı kazançlar temennisinde bulundu.

Altın Tepsi Pide ve Börek Salonu, kır pidesi, karadeniz pidesi, kaşarlı sucuklu su böreği, peynirli su böreği, kavurmalı su böreği, kıymalı kol böreği, Adana böreği, peynirli kol böreği, patatesli kol böreği, küt böreği ve ıspanaklı börek çeşitleriyle 07.00 – 20.00 saatleri arasında Of’a hizmet verecek.

 

Vatandaşlar 0501 112 61 00 numaralı sipariş telefonundan paket siparişinde bulunabilecek.

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK