RİZE HABER
Giriş Tarihi : 13-05-2023 10:02   Güncelleme : 13-05-2023 10:06

AK Parti Rize’de Sevgi Yürüyüşü Düzenledi

AK Parti Rize İl Başkanlığınca kentte Sevgi Yürüyüşü düzenlendi. Yürüyüşte coşku ve katılım üst düzeyde gerçekleşti.

AK Parti Rize’de Sevgi Yürüyüşü Düzenledi

14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’ne sayılı saatler kala AK Parti Rize İl Başkanlığı tarafından kent merkezinde Rize Milletvekili Adaylarının da katıldığı Sevgi Yürüyüşü düzenlendi.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı, Rize Milletvekili ve Rize Milletvekili Adayı Muhammed Avcı ile Rize Milletvekili Dr. Osman Aşkın Bak, Rize Milletvekili Adayları Av. Harun Mertoğlu ve Yılmaz Katmer, İl Başkanı Hikmet Ayar, Merkez İlçe Başkanı Burak Ak, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, il-ilçe-kadın ve gençlik kolları teşkilat mensuplarının katıldığı yürüyüş, 3 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Rize’de düzenlemiş olduğu rekor katılımlı mitingin ardından vatandaşların yoğun ilgisiyle yaklaşık 3 bin kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.

15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanından başlayan ve Rize’den 3-0 mesajının güçlü bir şekilde coşkulu katılımla kentten yeni rekor bir oranıyla seçimlerin zaferle sonuçlanacağının göstergesi olduğu sevgi yürüyüşü, Atatürk Caddesi üzerinden Dalyan mevkii TEDAŞ binası yanından Cumhuriyet Caddesi güzergahından devam ederek başladığı noktada sona erdi.

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK