RİZE HABER
Giriş Tarihi : 28-08-2023 20:24

AK Parti Rize "Şehir Buluşmaları"na Eski Bakan Gül katılacak

AK Parti Rize’de "Şehir Buluşmaları" gerçekleştirecek. 5 Eylül 2023 tarihinde düzenlenecek programa Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül’ün katılacağı bilgisine ulaşıldı.

AK Parti Rize

Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, AK Parti teşkilatlarının saha çalışmaları kapsamında yürütülen "Şehir Buluşmaları"na katılmak üzere 5 Eylül’de Rize’ye gelecek.
AK Parti Genel Merkezi'nce vatandaşların nabzının tutulması ve milletin sesine kulak verilmesi amacıyla il ve ilçe teşkilatlarınca yaz döneminde saha çalışması kapsamında "Şehir Buluşmaları" gerçekleştiriliyor. AK Parti Genel Merkezi Teşkilat Başkanlığınca koordine edilen çalışmalar kapsamında bakanlar, MKYK üyeleri ve milletvekillerinin katılımıyla 81 il, 922 ilçe teşkilatı tarafından programlar düzenleniyor.
AK Parti siyasetinin ve AK Parti'nin 21 yılda yaptığı eser ve hizmetlerin anlatıldığı, Cumhuriyet'in 100. Yılı'na vurgu yapılan “Şehir Buluşmaları" Rize programının 5 Eylül 2023 Salı günü düzenleneceği ve Rize programına Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül’ün katılacağı bilgisine ulaşıldı

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK