RİZE HABER
Giriş Tarihi : 15-09-2022 16:19

53 Gazeteciler Derneği kongresini yaptı

Dernek Binasında yapılan 53 Gazeteciler Derneği kongresinde Mustafa Bayrak yeniden Dernek başkanlığına seçildi.

53 Gazeteciler Derneği kongresini yaptı

53 Gazeteciler Derneği 3 yılın ardından kongresini yaparak başkanlığa Mustafa Bayrak ile devam kararı aldı.
   53 Gazeteciler Derneği binasında yapılan kongrede çoğunluğun sağlanması ile birlikte tek liste halinde girilen seçimlerde Başkanlığa Mustafa Bayrak yeniden seçildi.
    3 yılda bir yapılan kongrede çoğunluğun sağlanması ile birlikte tek liste halinde girilen seçimlerde mevcut Başkan Mustafa Bayrak yeniden dernek başkanlığına seçildi.
     Dernek Başkanı Mustafa Bayrak 2019 yılında kurulan Derneğin başkanlığını yürüttüğünü belirterek “ Bu yolda birçok arkadaşımız ile yürüdük, ilimiz ve meslektaşlarımız için çaba gösterdik, dernek olarak her zaman yeniliklere açık olduk ve her arkadaşımızın sorunlarını kendi sorunumuz kabul ettik. Gerçek gazetecilerin toplandığı bu çatı ilimize hizmet etmeye devam edecektir, Burada dernek başkanı demek meslektaşlarının ve Rize’nin hizmetçisi demektir. Biz bu meslekten çok şehrimizi ve milletimizi seviyoruz. Gayretlerimiz Rize’miz için ve bu vatan için” dedi.
       Yapılan kongrede Dernek Başkanlığına Mustafa Bayrak seçilirken, yönetim kurulu üyeliklerine ise Togay Muratoğlu, Hasan Fehmi Demir, Orhan Yazıcılar, Ömer Kabil, Meryem Şişman, Mehmet Can Peçe, Turgay Aylan ve Esin Bayrak seçildi.
     Yönetim kurulu görev dağılımını önümüzdeki günlerde yapacak.

 

AdminAdmin