MHP Rize'de aday adayları belli olmaya başladı

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek 28. dönem milletvekilliği seçimleri için MHP'nin aday aday adayları belli olmaya başladı.

RİZE HABER - 20-03-2023 21:53

MHP Rize'de aday adayları belli olmaya başladı
Advert

Uzun süredir MHP Rize İl Başkanlığı'nda Genel Sekreterlik görevini yürüten Avukat Yunus Emre Öztürk, 2023 Genel Seçimleri'nde Rize Milletvekilliğine aday adayı olduğunu açıkladı.

Sosyal Medya üzerinden aday adayı olduğunu duyuran Öztürk, "Kıymetli Rizeli hemşehrilerim, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. Dönem milletvekilliği genel seçimlerinde Rize seçim bölgesi için aday adaylığı başvurusunu genel merkezimizde yapmış bulunmaktayım. Seçimlerin yerelde Rizemiz için genelde ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Başbuğumuz Alpaslan Türkeş’in emaneti şerefli Üç hilalli sancağımızı Rize’den dalgalandırmayı mevlam teşkilatımıza nasip eylesin" ifadelerini kullandı.

Aday adaylığını açıklayan bir diğer isimse Avukat Remzi Kutanoğlu oldu. MHP'nin Ardeşen Belediye Başkan adayı olan Av. Remzi Kutanoğlu uzun süredir MHP İl Yönetiminde de görevini yürütüyordu. Görevini sürdüren Kutanoğlu 2023 Genel Seçimleri'nde Rize Milletvekilliğine aday adayı olduğunu açıkladı. Sosyal Medya üzerinden aday adayı olduğunu duyuran Kutanoğlu, "Kıymetli Rizeli hemşehrilerim,14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. Dönem milletvekilliği genel seçimlerinde Rize seçim bölgesi için aday adaylığı başvurusunu genel merkezimizde yapmış bulunmaktayım. Seçimlerin yerelde Rizemiz için genelde ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Başbuğumuz Alpaslan Türkeş’in emaneti şerefli Üç hilalli sancağımızı Rize’den dalgalandırmayı mevlam teşkilatımıza nasip eylesin" ifadelerini kullandı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Türkiye’nin en modern ruh sağlığı hastanesi Rize’de kuruluyor

Türkiye’nin en modern ruh sağlığı hastanesi Rize’de kuruluyor

29-03-2024 - RİZE HABER

Halkla İç İçe: Başkan Metin, Belediye Ramazan Şenlikleri'nde Vatandaşlarla Buluştu

Halkla İç İçe: Başkan Metin, Belediye Ramazan Şenlikleri'nde Vatandaşlarla Buluştu

29-03-2024 - RİZE HABER

reklam ajansı ankara Ankara Reklam Ajansı Ankara Muhasebeci Ankara Muhasebeci Ankara Muhasebeci Ankara Muhasebeci Ankara Muhasebeci