Çaykur'dan Çayın Türkiye'ye Gelişinin 100. Yılı İçin Mevlid-İ Şerif

Yaş çay kampanyasını 4 Mayıs 2024 tarihinde başlatan, Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR) bu yılki sezonunun, sağlık, bolluk ve bereketli içinde geçmesi dileğiyle Rize İl Müftülüğüyle birlikte anlamlı manevi bir program düzenlendi.

RİZE HABER - 05-05-2024 21:19

Çaykur'dan Çayın Türkiye'ye Gelişinin 100. Yılı İçin Mevlid-İ Şerif

ÇAYKUR Genel Müdürlüğü ve Rize İl Müftülüğü birlikteliğiyle düzenlenen program, Rize Merkez Atmeydanı Mahallesindeki Çaykur Ziraat Camii'nde mevlid-i şerif okundu. Program sonunda bu önemli tarım ürününün ülkemize gelmesinde ve her aşamada emeği olanların, aziz şehitlerimizin ve bugün hayatta olmayan çalışanların ve bundan sonra da aynı bereketin, sağlık ve huzur için de devam etmesi için dualar edildi. Ziraat Çaykur Camiindeki mevlid-i şerife vatandaşlar ve Çaykur çalışları yoğun katılım gösterdiler.

Mevlid-i şerife Programına Çaykur Genel Müdürü ve YK Başkanı Yusuf Ziya Alim, Rize İl Müftüsü Naci Çakmakçı, Çaykur Genel Müdür Yardımcıları, Çaykur Daire Başkanları, Çay Fabrika Müdürleri, Çaykur'un Farklı kademelerinde görev yapan işci ve memurlar, Çay üreticileri, bir kısım mahalle muhtarlarıyla birlikte din görevlileri katıldılar. Mevlid-i şerif katılan vatandaşlar bu duyarlılığından dolayı Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Âlim’e teşekkür ettiler.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
KENT KONSEYİ ENGELLİ MECLİSİ ANLAMLI ETKİNLİKLERİNE DEVAM EDİYOR

KENT KONSEYİ ENGELLİ MECLİSİ ANLAMLI ETKİNLİKLERİNE DEVAM EDİYOR

18-05-2024 - RİZE HABER

 Rize’ de 4 Fetöcü Yakalandı

Rize’ de 4 Fetöcü Yakalandı

16-05-2024 - RİZE HABER

reklam ajansı ankara Ankara Reklam Ajansı Ankara Muhasebeci Ankara Muhasebeci Ankara Muhasebeci Ankara Muhasebeci Ankara Muhasebeci