BAŞKAN BOSTAN'DAN "RİZELİ ESNAF" VURGUSU

Rize Günlerine sayılı günler kaldı

KÜLTÜR - SANAT - 28-04-2024 12:14

BAŞKAN BOSTAN'DAN

Ankara'da 2-5 Mayıs tarihlerinde AKM Millet Bahçesi'nde yapılacak olan Rize Günleri için geri sayım başlarken, etkinliklerde sadece Rizeli esnafın yer alacağı belirtildi.

Ankara'daki Rize Gunlerinin yıllar sonra yeniden düzenlenmesinin heyecanını yaşadıklanını söyleyen Ankara Rize Demekleri Federasyonu (Ankara RIDEF) Genel Başkanı Muammer Bostan, "Gay' teması ile gerçekleştirilecek olan Rize Günlerinde satış stantlanının sadece Rizeli esnafa tahsis edildiğini belirtti.

BAŞKAN BOSTAN "VERDIĞIMIZ SÖZÜ TUTMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ

Rize'nin en kaliteli markalannı Rize Günlerinde Ankara'ya getirecek olmanın gururunu yaşıyoruz diyen Başkan Bostan, Rize Günlerinde sadece Rizeli esnafa yer vereceklerini ifade etti. RIDEF Başkanı Bostan aynca desteklerinden ötürü Rize esnafına teşekkür ettiğini belirtti.

Ankara'da 2-5 Mayıs tarihlerinde yapılacak Rize Günleri etkinliğinde, Rize kültürünü, çayını ve tüm değerlerini tanıtacaklarını belirten Bostan, "Size Bize Hepimize Rize sloganı ile herkesi Rize Günlerine davet etti.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
RİMER El Sanatları Klübü Sergisi Büyük Beğeni Topladı

RİMER El Sanatları Klübü Sergisi Büyük Beğeni Topladı

12-05-2024 - KÜLTÜR - SANAT

“Anadolu’da Zamanın İzleri” Sergisi

“Anadolu’da Zamanın İzleri” Sergisi

09-05-2024 - KÜLTÜR - SANAT

reklam ajansı ankara Ankara Reklam Ajansı Ankara Muhasebeci Ankara Muhasebeci Ankara Muhasebeci Ankara Muhasebeci Ankara Muhasebeci