Zümrüt Rize Gazetesi’ nin 75. Kuruluş Yıldönümüne Çok Yoğun İlgi ve katılım oldu

Geleneksel pasta kesimini Rize İl Müftüsü Naci Çakmakçı ve İl Genel Meclisi Başkanı Av. Ali İmran Büyük birlikte kestiler

RİZE HABER - 07-05-2024 17:05

Haber: Yasemin ÖZÇELİK

Çayın ve Yağmurun Başkenti Rize ve Rizelinin ilk ofset ve vasıflı Gazetesi olan Zümrüt Rize Gazetesi’ nin 75. Kuruluş yıldönümüne çok yoğun bir ilgi ve katılım oldu.

Zümrüt Rize Gazetesi’ nin Atatürk caddesindeki İdari Bürosunda gerçekleştirilen etkinlik sonucunda Merkez Büro ve Matbaa tesisleri adeta çiçek bahçesine dönüştü.

Rize’ de görev yapan birçok üst düzey yönetici ve Bürokratlar bu anlamlı günde başta Gazete’ nin İmtiyaz Sahibi Ali Gökay Bakoğlu, Gazetenin Genel Yayın Yönetmeni ve Rize Gazeteciler Derneği Başkanı Faik Bakoğlu’ nu, Eşi Suna Ayla Bakoğlu’ nu, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Duygu Bakoğlu’ nu Başyazar İsmet Kösoğlu, Muhabirler Ömer Yılmaz, Selim Serdar Denizalp, Bayram Ali Kavalcı, Melek ve Ada Bakoğlu’ nu bir dakika yalnız bırakmayarak onlara her zaman ki ilgi ve desteği tekrarladılar.

Zümrüt Rize Gazetesinin 75. Kuruluş yıldönümü ve geleneksel Pasta kesimini basın dostu Rize İl Müftüsü Naci Çakmakçı ve İl genel Meclisi Başkanı Ali İmran Büyük ve arkadaşları ile birlikte eski il genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt beraberce kesti. Rize İl Müftüsü dua ederek başarı dileğinde bulundu.

Bu arada Rize’ in dışından ve yurt dışından yüzlerce okur ve Rizeliler de gönderdikleri tebrik ve kutlama mesajları dikkat çekti.

Zümrüt Rize Gazetesi’ nin Genel yayın Yönetmeni ve Rize Gazeteciler Derneği Başkanı Faik Bakoğlu, yaptığı kısa açıklama mesajında “Tüm olumsuz koşul ve baskılara karşın hayatta ve ayaktayız” dedi

Haberin Galerisi : Zümrüt Gazetesi Kuruluş Yıldönümü

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

 

 

Günün Diğer Haberleri