RİZE HABER
Giriş Tarihi : 07-05-2023 18:03

RİZELİLER MEMLEKET PARTİSİNİN YÜKSELİŞİNE TANIKLIK EDİYOR

Memleket Partisi Rize örgütü ve vekil adayları Atilla Kayhan, Nihal Demir, Furkan Kazmaz İl Başkanları Muhittin Bayrak önderliğinde hız kesmeden esnaf ziyaretlerine devam ediyor

RİZELİLER MEMLEKET PARTİSİNİN YÜKSELİŞİNE TANIKLIK EDİYOR

Ziyaretler sonrası bir açıklama yapan Memleket Partisi Rize Milletvekili Adayı Nihal Demir, “Bugün esnaf ziyaretlerimize 3 ilçe ile devam ettik sabah erken saatlerde başladığımız esnaf ziyaretleri Pazar, Hemşin ve Çamlıhemşin olarak devam ettik. İl başkanımız Muhittin Bayrak, il yönetim kurulu üyelerimiz, vekil adayı arkadaşlarımız Atilla Kayhan ve Furkan Kazmaz, Pazar ilçe başkanımız Kadir Ali Altun, Hemşin ilçe başkanımız Uğur Yücel geçim ve Partili arkadaşların katılımlarıyla yorucu fakat güzel bir gün geçirdik” dedi.

Demir, “ Her zamanki gibi esnafımız bizlere Yakın ilgi gösterdiler. Seçime az bir süre kala gözlemliyoruz ki memleket Partisi Rize örgütü olarak güçlenmeye, yükselişe devam ediyoruz. Seçimlere tam anlamıyla hazır durumdayız. İnancımız ve özgüvenimiz tamdır. Gerçekleştirdiğimiz esnaf ziyaretlerinde esnaflarımızın bizlere anlattığı konuların ana fikri işlerin düşük olması. Her geçen günün işlerinin biraz daha düştüğü Enflasyon nedeniyle sattıkları ürünün yenisini aynı ücretle rafa koyamadıkları. Artık dayanacak güçleri kalmadığını ve değişim olması gerektiğini bizlere ilettiler” dedi.

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK