RİZE HABER
Giriş Tarihi : 11-05-2023 22:26   Güncelleme : 11-05-2023 23:02

Rize Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Anlamlı Bir Etkinlik Daha

Rize Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Harita-Tapu-Kadastro Bölümü öğretmenleri ve öğrencilerinden anlamlı etkinlik.

Rize Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Anlamlı Bir Etkinlik Daha

Rize Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi , 10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle özel misafirlerini aileleriyle birlikte okula davet ederek, güzel vakit geçirmeleri için etkinlik düzenlediler.

Bölüm öğretmen ve öğrenciler birlikte misafirlerini karşılayarak bölüme çıktılar,bölümde onları bekleyen süprizler vardı.

İsimlerinin yazılı olduğu Harita bölümüne ait yelekleri giydiler,bölümü gezdiler,atölyeye geçerek öğrenci ve öğretmenler eşliğinde çizim çalışması ve boyama çalışması yaptılar,diğer atölyede düzenlenen ses sistemi eşliğinde hep birlikte horon oynayarak eğlenceli vakit geçirdiler.

Yine kendileri için hazırlanan kahvaltı masasında hep birlikte kahvaltı yaptıktan sonra her biri için düzenlenen hediyeleri verildi.

Okul bahçesine yine kendi adlarına düzenlenen hatıra fidanlarını diktiler.Harita bölümünün sembolü olan Nivo aleti ile ölçüm yaptıktan sonra hep birlikte hatıra fotoğrafı çekinerek dolu dolu geçirdikleri günü sonlandırdılar.

Özel çocukların kısa bir zamanda da olsa hayatlarına dokunarak güzel bir anı bırakmak için etkinliği düzenleyen Hatira-Tabu-Kadastro Alanı Bölüm şefi Cengiz Hotaman’a , Bölüm öğretmenleri ; Bahar YAYLACİ,Şeyma SONGÖR ve Bahtiyar ÇORUH ve okul Müdiresi Belkıs Delibalta ya bu anlamlı etkinlik için çok teşekkür ederek okuldan ayrıldılar.

Haber: Yasemin Özçelik

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK