RİZE HABER
Giriş Tarihi : 22-03-2023 21:55

AK PARTİ RİZE'DE 26 ADAY ADAYI MİLLETVEKİLİ OLMAK İÇİN BAŞVURU YAPTI

AK Parti’de 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için aday adaylığı süresi bugün sona ererken , AK Parti Rize’de 26 aday adayı Milletvekili olmak için başvuru yaptı.

AK PARTİ RİZE'DE  26 ADAY ADAYI MİLLETVEKİLİ OLMAK İÇİN BAŞVURU YAPTI

Yapılan başvurularla ilgili bir değerlendirme de bulunan İl Başkanı Hikmet Ayar ; “ 13 Mart’ta başlayan aday adaylığı başvuru sürecimizi bu akşam itibariyle şu 26 müracaatla tamamlamış bulunuyoruz. Milletimizin partimize olan teveccühünden dolayı hemşehrilerimize müteşekkiriz. Hamdolsun İlimiz ölçeğinde rekor sayılabilecek bir sayıyla bu süreci bitirdik. Türkiye Yüzyılını birlikte inşa edeceğimiz bir zaman dilimine girerken ülkemizin geçtiği bu önemli süreçte elini taşın altına koyup görev almak için yarışan tüm aday adaylarımıza teşekkür ediyorum. Milletvekili aday adaylığı sürecinde yapılan bağışlar Kahramanmaraş merkezli depremlerde kullanılmak üzere AFAD’a bağış şeklinde yatırıldı. Dolayısıyla dayanışma ruhunu başvuru aşamasında da devam ettirmiş olduk. 14 Mayıs 2023 seçimleri Türkiye’nin kader seçimidir. Ülkemizin şu ana kadar sağladığı tüm kazanımlarının artarak devam etmesi için hepimiz için çok fazla önem arz etmektedir” dedi. 
Son güne kadar başvuruların devam ettiği AK Parti Rize’de 28.Dönem Milletvekili aday adaylığı için 22 başvuru AK Parti Rize İl Başkanlığına yapılırken, 4 başvuruda Genel Merkez’den yapıldı. Başvuru gerçekleştiren aday adaylarının 19’u erkek 7’si kadın aday adaylarından oluşuyor.

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK