RİZE HABER
Giriş Tarihi : 24-04-2023 21:50

Rize Vali Vekili Sarı, 23 Nisan Dolayısıyla Makamını Abdülhamit Dilsiz’e Bıraktı

Rize Vali Vekili Gülhani Ozan Sarı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makam koltuğunu temsili olarak Doğuş Çay İlkokulu 3. Sınıf öğrencisi Abdülhamit Dilsiz’e teslim etti.

Rize Vali Vekili Sarı, 23 Nisan Dolayısıyla Makamını Abdülhamit Dilsiz’e Bıraktı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde, Doğuş Çay İlkokulu 3. Sınıf öğrencisi Abdülhamit Dilsiz, Rize Vali Vekili Gülhani Ozan Sarı’yı makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında Vali Vekili Sarı, makamını temsili olarak Abdülhamit Dilsiz’e bıraktı.

Temsili Vali Dilsiz, Vali Vekili Sarı’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Temsili Vali Dilsiz, ilk talimatlarını Milli Eğitim Müdürü Engin Emen’e ileterek; okul bahçelerindeki aşınmış zeminlerin düşme sonucu yaralanmalara neden olduğunu bunun önüne geçmek için parklarda uygulanan yumuşak zemin kaplamasının okul bahçelerinde uygulanmasını istedi. Örnek olarak da Doğuş Çay okul bahçesini planlayarak uygulamasının yapılmasını ve okul bahçelerinde yeşil alanların oluşturulmasını talep etti. Ayrıca Rize'de Fen, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik (STEM) öğretim ve deney alanlarının açılmasını talep etti.

Vali Vekili Gülhani Ozan Sarı, Abdülhamit Dilsiz’in Valilik makamını en iyi şekilde temsil ettiğini belirterek tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutladı.

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK