RİZE HABER
Giriş Tarihi : 13-05-2023 01:07

RTEÜ Rektörü Yılmaz, REAH’taki Hemşirelerin Gününü Kutladı

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, 12 Mayıs Hemşireler Günü dolayısıyla üniversite bünyesinde hizmet veren Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan hemşireleri ziyaret ederek günlerini kutladı.

RTEÜ Rektörü Yılmaz, REAH’taki Hemşirelerin Gününü Kutladı

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesini (REAH) ziyaret ederek, 12 Mayıs Hemşireler Günü dolayısıyla burada görev yapan hemşirelerin Hemşireler Gününü kutladı.

Hastane Başhekimi Doç. Dr. Özcan Yavaşi ile birlikte hastanedeki birimleri ziyaret eden Rektör Yılmaz, hemşirelerle bir araya gelerek hemşireler gününü tebrik etti ve hemşirelere çiçek hediye etti.

Hemşirelerin topluma çok ciddi, büyük bir katkısının olduğunu ifade eden Rektör Yılmaz, hemşirelerin fedakârlığının her zaman hatırlanması ve farkında olunması gerektiğini söyledi.

Rektör Yılmaz, bir hekim olarak, sağlık hizmeti sunumunda en kritik role sahip olan kesimin hemşireler olduğunu belirterek, hemşirelerin sağlık hizmeti sunumunda her alanda görev aldıklarını, yedi yirmi dört hizmet ettiklerini ve hemşireliğin çok ciddi fedakârlık istediğini ifade etti.

 

 

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK