RİZE HABER
Giriş Tarihi : 09-03-2023 23:37

SEKİZLİ KOALİSYON MASASINDAN HAYIR GELMEZ

Şanlı Devletimize ve Aziz Milletimize 8'li Koalisyon Masasının heva ve hevesinden hiç bir hayır gelmez. Aylardır oturdular, konuştular ve kalktılar dan başka bir icraatları olmayan, Cumhurbaşkanı Adayının belirlenmesinde bu kadar istikrarsızlıklar yaşayan, dağılan, çatlayan, noter Masasına ve Kumar Masasına dönüşen masa, son toplantıları ile yeni bir kirize imza attılar.

SEKİZLİ KOALİSYON MASASINDAN HAYIR GELMEZ


"BUNLARIN DERDİ KOALİSYON HÜKÜMETİ KURMAK"

On iki maddelik sözde yol haritaları tam bir istikrarsızlık ve kaosun bildirgesidir. Ankara ve İstanbul Belediye Başkanlarına da uygun vakit ve belirlenmiş görevlerde sözde Cumhurbaşkanı yardımcılığı verilecek olmasıda, altılı masayı şimdiden sekizli masaya çıkarmış durumdalar. Bunların derdi iktidar olup istikrar getirmek değil, Sayın Genel Başkanımız Mustafa DESTİCİ'nin ifadeleri ile Ülkemizi istikrarsızlığa ve kaos ortamına sürüklemek. Amaçları 8'li koalisyon hükümeti kurarak Ülkemizi çıkmaza sokmak. İnanıyoruz ki Şanlı Milletimiz buna fırsat vermeyecektir. 

TAVRIMIZ NET, DURUŞUMUZ BELLİ
Büyük Birlik Partisi olarak tavrımız net, duruşumuz belli, Cumhurla birlikte  kazanan Devletimiz ve Milletimiz olacaktır İnşallah. Kendi adaylarımızla, kendi logomuz ile hiçbir baraj sorunu olmadan 14 Mayıs seçimlerine gireceğiz. Rize'nin ve Çayın Vekili olarak, hemşehrilerimizi mecliste en güzel şekilde Projelerimiz ile birlikte temsil edeceğiz. Sevdamız Rize, Sevdamız Türkiye.

Abdulkadir USTA
Büyük Birlik Partisi
Rize Milletvekili A. Adayı 
10.03.2023

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK