RİZE HABER
Giriş Tarihi : 12-05-2023 23:06

" ÇAYKUR FABRİKALARIMIZ VE İŞÇİ KARDEŞLERİMİZ BİZİM GÖZBEBEĞİMİZ"

Bu bölgelerde fabrikaları gezen ÖZÇELİK "Bu fabrikalar ve bu fabrikalarda çalışan kardeşlerimiz bizim için çok değerli. İşçi kardeşlerimizi dinledik, hasbihal ettik. Göstermiş oldukları ilgiden dolayı hepsine teşekkür ediyorum" dedi.

"2023 YILI ÇAY SEZONUNUN BEREKETLİ OLMASINI DİLİYORUM" 

Sözlerine devam eden ÖZÇELİK "2023 çay sezonu Rize'mize, bölge şehirlere ve ülkemize bereket getirmesini diliyorum. Hem mühtahsilimize, hemde çaykur a sorunsuz, sıkıntısız bir sezon olur"dedi.

 

"ANDON - İKİZDERE TÜNELİNİN TAKİPCİSİ OLACAĞIZ"

Seçim çalışması kapsamında Dörtyol, Teke, Muradiye, Karayemiş, Ambarlık ve Andon bölgelerinde ziyaretlerine devam eden ÖZÇELİK "Bu bölgede gördüğümüz ilgi ve alaka dan dolayı hemşerilerime ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum." dedi.Bölgede düşünülen Andon- İkizdere tünelinin  bölgemize yeni bir ivme kazanacağına eminim. Elimizden geldiği kadar her fırsatta gündemde tutacağımızı belirtmek isterim."dedi

Özçelik'e ziyaretinde 3.sıra Millet vekili adayı Aydın DERECİ, BBP Rize İl Bşk Sn. Yücel KOPUZ, Merkez İlçe Bşk Sn. Mehmet KARALİ, Çayeli ilçe Bşk Sn. Mustafa DURMUŞ ve il yönetim kurulu üyeleri katıldı.

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK