RİZE HABER
Giriş Tarihi : 04-03-2023 23:21

Rize İl Emniyet Müdürü Gökduman’dan Şehit Babasına Taziye Ziyareti

Rize İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, depremler sonrası gönüllü olarak gittiği Hatay’da üzerine ağaç ve duvar devrilmesi sonucu şehit düşen Rize Güneysulu polis memuru Muhammet Tarakçı’nın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Rize İl Emniyet Müdürü Gökduman’dan Şehit Babasına Taziye Ziyareti

Şehidin Çarşı Mahallesinde oturduğu Işık Sitesine Türk Bayrağı asıldı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından gönüllü olarak Hatay İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevlendirilen Polis Memuru Muhammet Tarakçı, Antakya Atatürk Parkı içerisinde yaya devriye görevinde iken üzerine ağaç ve duvar devrilmesi sonucu yaralandı. Hatay Sahra Hastanesinde ilk tedavisinin ardından Adana Şehir Hastanesine sevk edilen polis memuru Tarakçı, yapılan müdahalelere rağmen şehit düştü.

Rize İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman,Rize Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İdris Altuntaş, Güneysu Kaymakamı Muhammed İkbal Yelek ve İl Müftüsü Naci Çakmakçı   Şehidin merkeze bağlı Çarşı Mahallesindeki evine giderek şehit babası Kadir Tarakçı ile Tarakçı ailesine başsağlığı dileklerini iletti.

Öte yandan geçmiş yıllarda Rize İl Emniyet Müdürlüğü görevinde de bulunan Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Adem Çakıcı, şehit babası Kadir Tarakçı ile telefonla görüşerek başsağlığı dileklerini iletti.

YASEMİN ÖZÇELİKYASEMİN ÖZÇELİK

YASEMİN ÖZEÇLİK