YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Karaman: Esila’nın Ameliyatının İyi Gitmesinden Son Derece Mutlu Olduk

Yükseköğretim (YÖK) Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Ankara’da kalp ameliyatı olmakta olan Esila Tüfekçi’nin ailesine ziyarette bulundu.

RİZE HABER - 28-04-2024 19:24

Yükseköğretim Yürütme Kurulu Üyesi ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eski Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, beraberinde, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar ve Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan ile birlikte Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Çocuk Hastanesi'nde ECMO cihazına bağlı bulunurken 5,5 yıldır beklediği organ bağışının sağlanmasıyla kalp nakli ameliyatına alınan Esila Tüfekçi'nin ailesine ziyarette bulundu.

Esila Tüfekçi'nin ailesini ziyaret eden ve ziyarette, ameliyat hakkında doktorlardan bilgi alan YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Tüfekçi'nin ameliyat sürecinde her şeyin yolunda gittiğini kaydetti.

Karaman, ziyaretin ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastahanesinde kalp nakli ameliyatı olmakta olan Esila Tüfekçi'nin ailesini ziyaret ettik ve ameliyat hakkında doktorlardan bilgi aldık. Herşeyin yolunda olmasından ve ameliyatın iyi gitmesinden son derece memnun olduk. Allah şifa versin” ifadelerini kullandı.

Günün Diğer Haberleri